Autor: Raamatupidaja.ee • 7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avarda oma meeli Arigatos! 3.osa

Idamaised liikumised on Arigato maailmas tähtsal kohal. Pakume võimalust leida oma tee Aikido, Jukempo, Iaido, Jodo, kaudu. Praktikaid juhendavad oma ala professionaalid Eestist ja välismaalt. Tule avasta Oriendi aastatuhandeid kantud saladusi ja omanda vanade Meistrite tarkusi! 

Tants – elu on rütm!

Tants on loomulik ja lihtne. See on suhtlemisviis ja elustiil, mis areneb ja kasvab läbi Sinu kogemuse. Läbi muusika ja rütmi saad kogeda liikumist, mis õpetab tunnetama nii enda kui oma partneri energiat.

Pakume võimalust harrastada seltskonna- ja võistlustantsu, moderntantsu ja erinevaid rahvustantse. Lisaks saab osaleda erinevates tantsulistes tundides: SalsaRengue, ModernTants, LineTants jpm.

Arigatos tegutseb ka Kristine Esko-Veskimäe tantsukool Nove, mis pakub tantsusporti noortest professionaalideni ning seltskonna- ja hobitantsijatele.  

Yasuragi – aeg iseendale!

Tihti unustame end tegemiste rüppe. Vahel vajame aga kohta, kus lihtsalt olla ja rahulikke hetki nautida. Jaapanis on Yasuragi iidsetest aegadest olnud paik, kus keha puhkab ja meeled saavad erksaks. Yasuragis aeg peatub. Lased kõigil toimetustel minna, rammestud soojaveevannides, kuulad mahedat muusikat. Kosutuseks rüüpad rohelist teed, maitsed värskeid puuvilju. Lõõgastust pakuvad erinevad soojaveevannid, sealhulgas 38-kraadise veega välibassein. Kui veest küllalt saab, ootavad Sind puhkeala lamamistoolid, leili- ja aurusaun. 

Koolitus – avarda oma meeli!

Arigato on tervisetempel nii kehale kui vaimule. Aitame oma tegevustega kaasa isiksuse täiustumisele läbi vaimse, füüsilise ja hingelise harmoonia. Meie koolitusprogrammid hõlmavad erinevaid kursusi, töötubasid ning seminare, kus osalejad saavad täiendada oma teadmisi ning – veel olulisem - kogeda midagi uut  iga oma meelega.

Tule ja tee tutvust jaapani keele, kultuuri ja tavadega, rituaalse teetseremooniaga, õpi valmistama sushit kodusel viisil, tutvu Jaapani ärietiketiga, iidsete Samurai võitluskunstidega.

Üritused – Sinu elamused Arigatos!

Arigato on suurepärane koht üheskoos kvaliteetselt aja veetmiseks. Avalda vaid soovi – võimalusi on palju! Pakume sportlikke päevi, meelelahutuslikke vutimatse, lõõgastavaid koosviibimisi Yasuragis, tutvumist jaapani keele ja kultuuriga, koosolekute ja seminaride korraldamist ning palju muud. Arigato jaapanipärase aia terrass on nagu loodud suvise pikniku või hommikust brunch’i pidamiseks. Tule ja veeda üheskoos unustamatu päev!

Laste mängutuba -  laste rõõmuks! 

Meie Lotte mängutoas veedavad vanemate treeningute ajal toredalt ja turvaliselt aega lapsed alates mõnest elukuust olenevalt lapse individuaalsest valmisolekust. Mängutoas on huvijuhid, kes korraldavad lastele teemapäevi ja muud põnevat.  

Jalgpalliväljak – mehised matsid! 

Jalgpalliväljak pakub meeleolukaid välitreeninguid. Väljaku mõõtmed on 34 x 77 m ning see on kaetud IV põlvkonna kunstmuruga. 

Kohvik-lounge Bestseller – värskus ja tervislikkus! 

Kohvik-lounge Bestseller, eesotsas peakokk Imre Kosega, ootab kõiki, kel meeldib süüa maitsvaid tervislikke toite ning nautida kaasaegset keskkonda.

Bestselleri menüükontseptsioon on rõhuasetusega uuendusliku ja tervisliku toidu pakkumise suunas. Pärast varahommikust treeningut saad süüa maitsva müslipudru ja virgutada end värskeltpressitud mahlaga. Lõunaks pakutakse muuhulgas alati mõnd innovatiivset püreesuppi ja pastat. Toite on nii Vahemere kui Aasia köögist, hõrgutavad magustoidud on oma tee Teie lauale leidnud aga Prantsusmaalt. Menüüs on ka värskendavad ja tervislikud orgaanilised- ning taimeteed. Restoranikvaliteediga t

oidud on sõbralike hindadega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700