Autor: Raamatupidaja.ee • 23. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arigato – leia oma tee täiustumisele!

Keegi meist pole täiuslik. Mõni meist on targem, mõni tugevam, mõni väiksem, mõni suurem. Meil on meie anded ja meie võimalused. Vahel peatab kedagi laiskus või tüdimus, kuid siiski on päris palju neid, kes otsivad, püüdlevad ja pingutavad, et muutuda paremaks. Et saavutada tasakaalu, et olla targem. Nii sündiski idee luua koht, kus oma teed otsivad inimesed saavad täita oma unistusi – sündis idee Arigatost.

Arigatos on olemas kõik vajalik aktiivseks treeninguks ja meeldivaks lõõgastuseks. Lastele pakume treeninguid judo- ja tantsusaalis. Täiskasvanutel on soovi korral võimalus treenida fitness-saalis, tantsutundides ja rühmatreeningutes. Suur rõhk on erinevatel kontsept-tundidel, samuti pakume täiesti uut lähenemist personaalsete

treenerite osas.

Arigatos on 5 rühmatreeningute saali, fitness-saal koos cardio-alaga. Treeningtunde pakume nii algajatele, edasijõudnutele, harrastajatele kui ka tippspordi tasemel treenijatele. Samuti leidub erinevaid tunde noortele, lapseootel- ja noortele emadele, seenioridele jne. Võimalus on harrastada seltskonna- ja võistlustantsu, moderntantsujne. Lisaks saab osaleda erinevates tantsutundides: moderntants, line tants, salsarenque jpm.

Tähtis koht Arigato maailmas on idamaistel liikumistel. Arigato pakub võimalust leida oma tee Qi Gongi, Tai Chi, Judo, Aikido, Jodo. Jukempo jne. kaudu. Kui majas tegutsemisest väheks jääb ja hing ihkab õue, saab Arigato jalgpalliväljakul koos kaaslaste või koostööpartneritega vutti mängida.

Eriliseks teeb Arigato perespordikeskuseka Yasuragi - Jaapani kuumad vannid ja saunad. Meie klientide jaoks tegutseb lastetuba, majas on kohvik-lounge Bestseller. Korraldame rätsepatööna erinevaid üritusi ja laia valikut koolitusi, mida saab hästi ühildada mõnusa treeningu või lõõgastusega Yasuragis.

Järgneb...

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700