1. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õiged otsused ja lahendused - 02.aprillil 2008.a

Raamatupidaja.ee OÜ kuuendal ja klubi kolmandal sünnipäeval, 2.aprillil 2008, toimus Margus Alviste koolitus "Õiged otsused ja lahendused!"

Koolituse sisu ja käsitlus olid väga ajakohased ja praktilised. Kõik osavõtjad olid aktiivselt kaasatud näitlikusse protsessi. Osavõtjate teema käsitlus möödus emotsionaalses õhkkonnas, unustades asjaolu, et viibitakse vaid koolitusel. Kokkuvõttes leiti hulgaliselt õigeid otsuseid ja lahendusi, kuidas tõhustada ülemuse ja alluva koostööd. Intensiivne koolitus lõppes osavõtjate vaimustusega lektorist ja sooviga kuulata teemat veelgi.

Üritus toimus Tallinnas, Nordic Hotel Forumis. Vastuvõtt oli pererahva poolt väga soe ja meeldiv. Sünnipäevasoovidega toredaid raamatupidaja.ee sõpru oli kogunenud veidi enam, kui oodata oskasime. Koolitusruum mahutas vaatamata sellele meeldivalt 50 inimest. Õhku ja liikumisruumi jätkus ka aktiivse praktika ajaks.

Pererahvas korraldas peale koolitust ringkäigu 2007.a detsembris avatud majas, mis meelitas oma värske ja omanäolise sisekujundusega ning meeldiva lõõgastuskeskusega. Ringkäik lõpes üllatusega - kohtusime maailmakuulsa Ameerika staariga Paris Hilton

Sünnipäev jätkus Nordic Hotel Forum restorani mõnusas õhkkonnas ja sünnipäevaväärilist maitsvat pidusööki nautides ja omavahel muljeid jagades nii tööst kui uutest koolitusel omandatud teadmistest.

Ürituse lõpus toimus ka juba traditsiooniks saanud loosimine. Seekord läksid loosi Nivea kingitusi raamatud Elmatarilt ning peaauhinnana raamatupidaja.ee koolitus. Rahulolevatest nägudest ja osavõtjate aruteludest oli näha, et ürituse on igati õnnestunud.

Täname osavõtjaid ja kohtume meie iga-aastastel suvepäevadel!!!

Autor: Anneli Pärtna

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700