Autor: Raamatupidaja.ee • 16. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parimad kingiideed III

Ongi ühele poole saanud meie kingiideede kogumise kampaania.Veel viimane kokkuvõte saabunud ideedest.

Last ootavale emale võiks kinkida lapse kandelina või beebi veebiraamatu kinkekaardi.Seal on võimalik luua oma isiklik beebiraamat, lisada pilte ja palju palju muud ning sobival hetkel printida see info endale raamatuks ka välja!

Endiselt peavad paljud parimaks kingiks oma kätega tehtut.Näiteks Marge pakub välja idee teha fotode jaoks alusmaal seinale kinnitamiseks. Kasutama peaks mittemäärduvaid värve, nt. õli jt.

Asja tuum seisneb selles, et erinevas suuruses papile või lõuendile maalida erinevates toonides, vastavalt siis kingisaaja interjöörile, n.ö. põhi, kuhu on võimalik kinnitada erinevaid fotosid. See tuleks lasta raamida. Soovi korral on fotosid võimalik vahetada.

Kaie kinkis mõned aastad tagasi oma abikaasale maali, mille oli ise õlipastellidega joonistanud ja raaminud.

Evelin pakub välja ekstreemse kingituse idee, kui eelarve kannatab, siis tõeline elmus on langevarjuhüpe.

Aire räägib mõnusa loo oma kingitusest.Möödunud aastal rääkis ta elukaaslasele suvi läbi sellest, et tahaks saada digipeegelkaamerat. Oma soovist rääkides kasutas Aire sõnu, et tahab endale "torusid", mõeldes selle all pikki ja võimsaid objektiive.Jõuluõhtul olid kingid kuuse all. Neist kolmel Aire nimi. Esimeses pakis oli ämma pooltkingitud kampsun, teises pakis... esialgu oli selle avamisega raskusi, seal oli vähemalt 5 m paberit ümber mässitud. Aga no lahti see pakk lõpuks tuli ja sealt pudenesid välja 5plastmasstoru, mida kasutatakse kraanikausi alla või suisa kanalisatsioonis. Nad polnud pikad, aga erineva jämedusega, plastist torud.

Aire naerule ja nutule vastati, et ise sa tahtsid ju "torusid" ?!?!Viimases pakis oli siis kauaigatsetud digipeegelkaamera. Oh seda nuttu taas, seekord õnnest :)

Aire ise kinkis oma gurmaanist abikaasale erinevaid juustusid.

Maire peab enda õnnestunumaks kingituseks levareisi Stockholmi koos sõbrannaga. Sellest reisist kujunes mõlemale super tore üritus. Nautida sai laeva mõnusid ja imeilusat talvist päeva Stockholmi linnas. Kõige tähtsam on see, et nad leidsid reisilt sõbrad, kes on tänaseks mõlemale saanud eriti kalliks :)

Noorele perele, isale, mehele on hea idee kinkida ehitusmaterjalide poe kinkekaart.

Kairil on väga tore idee: sugulastele, kes niikuinii väidavad, et neil on kõik olemas ja pole vaja midagi tuua, on vahva joonistada-printida-kujundada-kleepida isetehtud kinkekaart koos omapoolsete lubadustega (küpsetan sulle iga nädal koogi, triigin su särgid, luban, et leian nädalas korra aega maha istuda ja koos filmi vadata, kinos käia, viia sind sinna, kuhu endale eriti meeldib jne jne).See peaks olema armas, naljakas või lihtsalt ilus. Aga meeldib raudselt igale saajale.Konks on muidugi lubaduste pidamises :)!

Margit on kinkinud raamitud fotosid seeriatena, st. fotod alates inimese nooruspõlvest ja lõpetades tänapäevaga. Fotod on lõigatud väiksemaks, et ühte suurde raami mahuks ära kõik pildid läbi aastate. Samuti on vahva mõni naljakas foto, mis toob meelde värvikaid mälestusi, suurendada, raamida ja siis kinkida.

Kaks aastat tagasi kinkis Margit emale padja. Padjale ostis Margit ümber punase padjapüüri, õmbles sellele külge väiksed lilled ning padja peale kirjutas ilusa luuletuse.

Lõpetuseks jätan Kaire mõtte.

Kunagi väiksena kinkisid vanemad talle jõuludeks ühe nuku, mida oli väga kaua aega poe vaateaknal silmitsenud nind endale ihaldanud. Kui Kaire selle sai, valdas teda suur õnnetunne.Nii suurt rõõmutunnet kingitusest pole ta enam kogenud kui väiksena.

Soovin, et te oma kingitustest tunneksite samasugust rõõmu kui kunagi väiksena!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700