Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Virve Aru

Virve Aru on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi majandusteaduskonna. Tema karjäär algas 1973. aastal, mil asus tööle Mererajooni Remondi- ja Ehitusvalitsusse pearaamatupidaja asetäitjana. 1979.-1989. aastal töötas ta Tallinna Ehitusteeninduse Valitsuses töö- ja palgaosakonna juhatajana, 1989.-1992. a. ÜE Finestone’i pearaamatupidajana, 1992.-1997. a. Maksuameti tulu- ja käibemaksu peaspetsialistina, 1997.- 2002. a. Ernst & Young Eesti maksukonsultandina ning alates 2002. a. töötab ta Rödl & Partneris maksukonsultandina.

Virve on osalenud mitmetel rahvusvahelistel maksualastelseminaridel ja koolitustel Viinis, Kopenhaagenis ja Vilniuses. Samuti on takoostöös välismaiste maksuekspertidega Inglismaalt, Taanist ja Hollandist läbiviinud maksualaseid koolitusi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700