Raamatupidaja.ee  • 28. november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Virve Aru

Virve Aru on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi majandusteaduskonna. Tema karjäär algas 1973. aastal, mil asus tööle Mererajooni Remondi- ja Ehitusvalitsusse pearaamatupidaja asetäitjana. 1979.-1989. aastal töötas ta Tallinna Ehitusteeninduse Valitsuses töö- ja palgaosakonna juhatajana, 1989.-1992. a. ÜE Finestone’i pearaamatupidajana, 1992.-1997. a. Maksuameti tulu- ja käibemaksu peaspetsialistina, 1997.- 2002. a. Ernst & Young Eesti maksukonsultandina ning alates 2002. a. töötab ta Rödl & Partneris maksukonsultandina.

Virve on osalenud mitmetel rahvusvahelistel maksualastelseminaridel ja koolitustel Viinis, Kopenhaagenis ja Vilniuses. Samuti on takoostöös välismaiste maksuekspertidega Inglismaalt, Taanist ja Hollandist läbiviinud maksualaseid koolitusi.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt