Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Tarmo Sild

Sündinud 1975. aastal. 1998. a. lõpetas Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas ning täiendas end samaaegselt 1997.-1998.a. Helsingi Ülikoolis. 1999.a. omandas magistrikraadi Brüsseli Ülikoolis.

Karjäär algas Helsingis 1997.a., töötades lisaks õpinguteleHelsingiadvokaadibüroos Peltonen, Örndahl, Ruokonen&Itäinen praktikandina. 1998. –2003. aastal töötas Advokaadibüroos HETA advokaadina, sellest 3 aastatBrüsselis. 2003. aastast on ta Advokaadibüroo LEXTAL asutaja ja partner.

Peamiste tegevusvaldkondade hulka kuulubEuroopa Liidu finantseerimisega ja infrastruktuuriprojektidega seonduv, samutiäriühingu-, konkurentsi- ja väärtpaberiõigus. Tema koostatud on mitme Eestisuurettevõtte aktsionäride lepingud.

Avaldanud mitmeid õigusteaduslikke artikleidajakirjades „European Journal of Health Law”, „Wirtschaft und Recht inOsteuropa,” „Juridica.”

Tarmo on Eesti Advokatuuri ja Eesti Noorte Advokaatide Ühinguliige.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700