Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Merike Oja

Merike Oja on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli bakalaureuseõppe raamatupidamise ja rahanduse erialal1999.a. ning samal erialal magistriõppe 2002.a. Merike teenistuskäik algas Tartu maakonna maksuametis ning seejärel töötas ta Tartu Maksuametis. KPMG maksu- ja juriidilise osakonnaga liitus ta 2004. a., kus  tema peamisteks ülesanneteks said maksunõustamine käibemaksu alal ja koolituste läbiviimine.

Lisaks mitmetekäibemaksualaste koolituste läbiviimisele on ta lugenud EestiPõllumajandusülikoolis õppeainet Maksud ja Sisekaitseakadeemias õppeainetKäibemaks. Samuti on ta kaasautorina välja andnud

„Maksukäsiraamatu”ja ”Maksuviidad”.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700