Autor: Raamatupidaja.ee • 28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Anne Nuut

Anne Nuut on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi. Lisaks on ta täiendanud oma teadmisi ja oskusi nii Eestis kui ka Inglismaal  (1992)  mitmetel ettevõtluse, juhtimise, raamatupidamise ja maksualastel koolituskursustel.

Alates 1998. aastast onAnne Vallaste ja Partnerid OÜ juhatuse liige, alates 1999. aastast vannutatudaudiitor ning alates 2004. aastast OÜ Heister AN juhataja.

Lisaks igapäevatööle onAnne osalenud ja osaleb tänaseni väga aktiivselt erinevate organisatsioonidetegevuses. 1995. – 2005. aastal oli ta Eesti Maksumaksjate Liit juhatuse liige,alates 1996. aastast kuulub ta Eesti Raamatupidajate Kogu nõukokku. 2000. –2006. aastal täitis ta Raamatupidajate Kogu juhatuse liikme ülesandeid. Alates2001. aastast on Anne nii Eesti Kaubandus-Tööstuskoda Äriteeninduse ja MuuÄritegevuse Kutsenõukogu liige ning EV Raamatupidamise Toimkonna  liige.2002. – 2006. aastal kuulus ta TÜ Majandusarvestuse Instituudi nõukokku ning2003. – 2006. aastal oli ta ERK juures asuva Kutsekomisjoni esimees. Alates2005. aastast on Anne Audiitorkogu juhatuse liige, alates 2006. aastast jätkabta ERK juures asuva Kutsekomisjoni liikmena ning sellest aastast kuulub kaLääne-Viru Rakenduskõrgkooli Nõunike Kogusse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700