Raamatupidaja.ee  • 14. november 2007
Jaga lugu:

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Merike Rabi

Merike Rabi on sündinud 1963.a. Ta on omandanud hariduse Tallinna Polütehnilises Instituudis tööstuse juhtimise ja planeerimise erialal, Institute of Internal Auditors, rahvusvaheliselt litsentseeritud siseaudiitorina (CIA) ning Heriot Watti Ülikoolis Edinburghis lõpetanud magistriõppe ärijuhtimises.

Merike alustas oma karjääri 1992. a.

EMInternationalis koolituskoordinaatori ja tõlgina. Seejärel 1996. a. ehitas ülesAS Eesti Telefoni siseauditi osakonna samaaegselt seda juhtides. 1993 – 1995 ja1997 osutas finantsauditi teenuseid Pricewaterhouse klientidele. 1998 – 2005teostas konsultatsiooniprojekte PricewaterhouseCoopersi ja Ernst&Youngirahvusvahelistele ja Eesti klientidele. Samaaegselt nõustasPricewaterhouseCoopersi ja Ernst&Youngi rahvusvahelisi ja Eesti klienteriskijuhtimisalaselt ja siseauditi funktsiooniga seonduvalt. Alates 2000. a.töötab Euroopa Liidu liitumiseelsete ja struktuurifondide nõustajana Eestis,Lätis, Tšehhis, Rumeenias, Bulgaarias, Ungaris, Horvaatias ja Türgis. Samuti onseotud mitmete projektidega

äriprotsesside täiustamise, siseauditi nõustamise,riskijuhtimise ja kontrollide testimise valdkonnas Eesti erinevatesorganisatsioonides.

Merike on osalenud mitmetel koolitustel ja konverentsidel. Ta on EestiSiseaudiitorite Ühingu juhatuse liige ja litsentsikomisjoni esimees ning samutiEesti Ornitoloogia Seltsi liige.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee