Autor: Raamatupidaja.ee • 14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Merike Rabi

Merike Rabi on sündinud 1963.a. Ta on omandanud hariduse Tallinna Polütehnilises Instituudis tööstuse juhtimise ja planeerimise erialal, Institute of Internal Auditors, rahvusvaheliselt litsentseeritud siseaudiitorina (CIA) ning Heriot Watti Ülikoolis Edinburghis lõpetanud magistriõppe ärijuhtimises.

Merike alustas oma karjääri 1992. a.

EMInternationalis koolituskoordinaatori ja tõlgina. Seejärel 1996. a. ehitas ülesAS Eesti Telefoni siseauditi osakonna samaaegselt seda juhtides. 1993 – 1995 ja1997 osutas finantsauditi teenuseid Pricewaterhouse klientidele. 1998 – 2005teostas konsultatsiooniprojekte PricewaterhouseCoopersi ja Ernst&Youngirahvusvahelistele ja Eesti klientidele. Samaaegselt nõustasPricewaterhouseCoopersi ja Ernst&Youngi rahvusvahelisi ja Eesti klienteriskijuhtimisalaselt ja siseauditi funktsiooniga seonduvalt. Alates 2000. a.töötab Euroopa Liidu liitumiseelsete ja struktuurifondide nõustajana Eestis,Lätis, Tšehhis, Rumeenias, Bulgaarias, Ungaris, Horvaatias ja Türgis. Samuti onseotud mitmete projektidega

äriprotsesside täiustamise, siseauditi nõustamise,riskijuhtimise ja kontrollide testimise valdkonnas Eesti erinevatesorganisatsioonides.

Merike on osalenud mitmetel koolitustel ja konverentsidel. Ta on EestiSiseaudiitorite Ühingu juhatuse liige ja litsentsikomisjoni esimees ning samutiEesti Ornitoloogia Seltsi liige.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700