Autor: Raamatupidaja.ee • 14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Aivar Pilv

Aivar Pilv on sündinud 1961.a. Ta on lõpetanud 1984.a. Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Pärast ülikooli lõpetamist asus Aivar tööle Tallinna II Õigusnõuandlasse (alates 1991.a. Vanalinna Advokaadibüroo), kus töötas kuni 1992.a. 1993.a. asutas ta Advokaadibüroo Aivar Pilv, mille juhtiv partner ja büroo juhataja on ta tänaseni. Alates 1984.a. kuulub ta Eesti Advokatuuri.1994.a. sai ta Eesti Advokatuuri kvalifikatsioonikomisjoni liikmeks, 1995.a. valiti Eesti Advokatuuri juhatuse liikmeks ning 2001.a. Eesti Advokatuuri juhatuse aseesimeheks. Alates 2004.a. on Aivar Eesti Advokatuuri juhatuse esimees. Samuti täidab ta alates 2002.a. Eesti Advokatuuri esindajana Kohtute Haldamise Nõukoja liikme ülesandeid.

Aivar on oma karjääri jooksul osalenud mitmetel täiendkoolitustel, millestolulisemate hulka kuuluvad Fr. Naumanni Fondi poolt toetatud Euroopaintegratsiooniprotsess Bonnis (1995) ja Brüsselis(1996),

Tartu Ülikoolitsiviilõiguse dotsent, dr (iur) I.Kulli õppetsükkel (4 päeva)"Võlaõigusseadusest" (2003)

ja.Eesti Advokatuuri, Saksa Advokatuuri ja UnionInternationale des Advocats (UIA) konverentsi "Piiriülene õigusekohaldamine Euroopa Liidus praktiliste kaasuste näitel"(2007).

Aivar on esinenud ettekannetega mitmetel üritustel ja konverentsidel. Samution ta välja andnud publikatsioone nagu Äripäeva Raamatuklubi õigussarja raamatu"Maksumenetlus" (2006) ning Äripäeva "Lepingutekäsiraamatu"(2006).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700