Autor: Raamatupidaja.ee • 19. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus ajakiri RP.16 (juuni)

TeemadKUTSEOSKUSEDLühiajaliste finantsinvesteeringute kajastamine ja arvestus RTJ 3. Finantsinstrumendid Raamatupidamisaruanded soome keeles MAKSUD Deklaratsiooni vorm INF 13 SEADUSED Ületunnitööst, puhkepäevast ja riigipühast ELUKUTSE Läbipõlemise hoiatav tuli Puhkuste planeerimine käib koostöös Raamatupidaja päevik NÕUANNE Eelarvestamine võib olla imelihtne Statistikaaruannete esitamisel võidab populaarsust eSTAT Kuidas teil konkurentidega võrreldes läheb? KOOLITUS Kutseeksamite tulemused PORTAAL Raamatupidaja enesekontroll KONVERENTS Eesti ühiskond on muutuses – kuidas muutub ettevõtete roll ühiskonnas?

Telli ajakiri siit 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700