Jaga lugu:

Ilmus ajakiri RP.16 (juuni)

TeemadKUTSEOSKUSEDLühiajaliste finantsinvesteeringute kajastamine ja arvestus RTJ 3. Finantsinstrumendid Raamatupidamisaruanded soome keeles MAKSUD Deklaratsiooni vorm INF 13 SEADUSED Ületunnitööst, puhkepäevast ja riigipühast ELUKUTSE Läbipõlemise hoiatav tuli Puhkuste planeerimine käib koostöös Raamatupidaja päevik NÕUANNE Eelarvestamine võib olla imelihtne Statistikaaruannete esitamisel võidab populaarsust eSTAT Kuidas teil konkurentidega võrreldes läheb? KOOLITUS Kutseeksamite tulemused PORTAAL Raamatupidaja enesekontroll KONVERENTS Eesti ühiskond on muutuses – kuidas muutub ettevõtete roll ühiskonnas?

Telli ajakiri siit 

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt