Autor: Raamatupidaja.ee • 8. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Senisest tunduvalt paindlikumad järelmaksutingimused rõõmustavad nii ostjaid kui ka müüjaid.

Esmakordselt Eestis pakub Aktiva Finants oma järelmaksuklientidele võimalust kasutada kuue kuulist maksepuhkust ning kuni viieaastast järelmaksuperioodi. Kui seni on järelmaksu pakutud maksimaalselt neljaks aastaks, siis kuni kuuekümne kuuline järelmaksuperiood muudab igakuise maksekohustuse senisest madalamaks. Aktiva Finantsi faktooringteenuse juhi Janar Kalmuse sõnul lisab pikale järelmaksuperioodile lisaväärtust veel 0% sissemakse ning kuue kuuline maksepuhkus mis annab võimaluse hajutada Jõulujärgsel ajal oma kohustusi ning tulla paremini toime arvete tasumisega. Aktiva Finantsi paindlikkus tagab järelmaksuga ostmise võimaluse ka nendele klientidele, kes ei läbi panga tihedat sõela. Seetõttu on järelmaksutaotluste positiivsete otsuste osakaal väga suur, ulatudes kuni 90% -ni kõikidest taotlustest. Järelmaksutaotluste lihtne esitamine, otsuste kõrge positiivne osakaal ning paindlikud tingimused muudavad järelmaksu meeldivaks nii kauba ostjale kui ka müüjale.

AktivaFinants on Eesti suurima krediidihaldusteenuseid pakkuva ettevõtteJulianus Grupp AS tütarettevõte, kuhu kuuluvad veelJulianus Inkasso Agentuur AS, Collect OÜ, Baltic CredibilityFacts OÜ ning Cash Back Eesti OÜ. Aktiva Finantsivahendusel on järelmaksuga ostmine võimalik mitmetearvutimüüjate juures, näiteks: Desknote, Datagate,Taig aga ka Living.ee mööblipoes ning Hansapostipostimüügikataloogis.

Lisainfo:

JanarKalmus

Faktooringteenustejuht

e-post:[email protected]

telefon:+372 6814 490faks:+372 6814 491AktivaFinants OÜwww.aktivafinants.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700