1. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tollimaksu ajutisest peatamisest

EÜ määrusega nr 215/2002 kehtestati Hiinast pärinevale FeMod-le dumpinguvastasedtollimaksud 22,5% ulatuses. Dumpinguvastase baasmääruse artikkel 14lõikest 4 tulenevalt võib ühenduse huvides käesoleva määruse aluselkehtestatud meetmed pärast nõuandekomiteega konsulteerimist komisjoniotsusega üheksaks kuuks peatada. Meetmeid võib peatada üksnes siis, kuiturutingimused on ajutiselt sedavõrd muutunud, et peatamisega eitekitata kahju ja Ühenduse tootjad ei vaidle meetmete peatamisele vastu.

Autor: Risto Jõgi

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700