Autor: Raamatupidaja.ee • 12. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Andres Kull

Kes ma olen?

Olen Andres Kull, Kroonpressijuht. Selles ametis 8 aastat. Pole kahetsenud, päris huvitavtöö. Tegelikult on areng olnud praktiliselt kõikjalnii kiire, et oleks imelik kui kellelgi on igav hakanud. Sõnakõlks"uusi väljakutseid otsima" ei kuulu mu lemmikutehulka, leian neid igalt sammult. Sestap olen hetkel rahul - seemillega tegelen meeldib mulle.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Imetleninimesi, kes suudavad istuda tundide kaupa ühe koha peal jamidagi teha. Endale tundub see ilmvõimatu. Seega onraamatupidaja minu jaoks natuke müstiline tegelane,kannatlikkuse võrdkuju ja täpsuse ikoon. Tema teab paljuiga liigutus maksab, raamatupidaja jaoks on igal tegevusel rahalinemõõde. Ta armastab pabereid, kaubakastist vaatabpõlglikult mööda, kuid silmad hakkavad säramasaatedokumente nähes. Samas ei ole uimerdis, raamatupidaja töösei ole ega saa olla lõpetamata tegevusi, lahtisi otsi. KuidagiPEAB olema võimalik, miski ei saa lohisema jääda.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Tahakset inimestel oleks parem elada. Näen selles oma missiooniettevõtte juhina. Tean, et see ei ole kõik minuvõimuses, aga nii mõndagi saab siiski ära teha. Eiluba kellelegi 4 aasta pärast maksta lihtsalt 25 000 kroonistpalka, tahan anda oma töötajatele võimaluse see kavälja teenida. Paljud juba teenivadki. Kurvaks teeb mõnedeinimeste eluhoiak - hoolimatus iseenda, teiste ja oma töösuhtes. Inimestes peaks olema rohkem eneseväärikust mittemõttetut upsakust ja üleolekutunnet. Väärikustunnealgab ka töökeskkonnast, seepärast oleme alustanudtöötingimuste parandamise programmi.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Töödteha tuleb küll kohusetundega, aga ärge võtke sedaliiga tõsiselt! Ja uskuge - kõik tuleb palju pareminivälja! Vähema vaevaga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700