Autor: Raamatupidaja.ee • 11. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Jaak Lavin

Kes ma olen?

*- Wirschaftsingeneur ehk majandusinsener sobiks pärishästi minu seniseid töid ja tegemisi iseloomustama.Koolitatud masinaehitusinsenerina olen töötanud sellesvaldkonnas pea 15 aastat. Kui sinna lisada veel 10 aastat tegutsemistIT valdkonnas, saabki pildi kokku. Põhitöö kõrvaltolen proovinud jõudumööda ise omandada ja ka jagadatootmise juhtimise- ja planeerimisega seotud tarkust neile, kessoovivad ennast selles valdkonnas täiendada.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Minuisiklik austus ja lugupidamine raamatupidaja ameti vastu pärinebkodust. Minu ema on olnud suurema osa oma elust seotud raamatupidajaametiga. Raamatupidamine kui majandustegevuse peegeldus, on suuremaosa ettevõtete tänaste juhtimisotsuste aluseks.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Mulon hästi läinud. Kõik need väärtused, midaolen enim hinnanud, on andnud minu elule ja tööle õigetähenduse: tore pere, lahedad sõbrad, võimalusteha meelepärast tööd ning veeta ka meelepäraseltoma vaba aega.

Rõõmustan,et meil on neli aastaaega: talv ja lumi, suvi ja muruniiduk, kevad japorised teed ning sügis ja ÕUNAKOOK.

Niipeabki olema.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Hearaamatupidaja on see, kes saab aru.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700