3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FIBIT jagab Viru Keskuses sügistalviseid moevihjeid

Viru Keskuse moeüritus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) toimub sel aastal 5.-8. oktoobrini ning annab tervikliku ülevaate sellest, mida alanud sügisel selga, jalga ja pähe panna. on suunatud neile, kel huvi noortemoe vastu, etendus City Glam tutvustab vaba aja rõivaid ning High Classics on mõeldud neile, kes eelistavad klassikalist moevalikut.Juba teist hooaega tutvustab FIBITil oma moekollektsiooni Marc’O Polo. juhtimisel põnev muutumismäng, kus L’Oreali meikarite abiga saavad sügistalvise look’i kolm armastatud avaliku elu tegelast. jpt, on Viru Keskuse kauplustes ja Kaubamajas saadaval. pilgu läbi. Seekordse FIBITi üheks kõrghetkeks on kindlasti 6. oktoobri hilisõhtul toimuv galaetendus, kus Natalija Jansone esitleb oma 2007. aasta kevadsuvist kollektsiooni..

Neli vaadet sügistalvele

Seekordsel FIBITil saab näha nelja eri stiilis moeetendust, kus esitletakse enam kui 300 erinevat sügistalvist komplekti. Etendus Young Dreamer’s Diary

Lisaks moeetendusteletoimub neljapäeval, 5. oktoobril algusega kl 17:00 keskuse aatriumis Heidy Purga

FIBITit külastades saab selgeks, et moeka väljanägemise nimel ei pea alati Londonisse või Pariisi šoppama sõitma. Kõik etendustel esitletavad lahedad moemärgid, nagu Monton, Ivo Nikkolo, Guess Jeans, Hugo, Firetrap, PTA, QS, Marc O’Polo, Caramelo, Strellson, Onitsuka Tiger, Converse, Lacoste, Pepe Jeans, Le Coq Sportif, Kenzo

FIBIT vaatab kaugemale

FIBIT ei piirdu sel korral vaid sügistalvise moeülevaatega, vaid kiikab ka järgmisse hooaega. Seda lätlaste hinnatuima moekunstniku Natalija Jansone

FIBITi etenduste kava

Neljapäev, 5. oktoober

17:00–20:00 L’Oreali muutumismäng. Üritust juhib Heidy Purga

Reede, 6. oktoober

17.00 Young Dreamer’s Diary, stilist Maru18.00 City Glam, stilist Riina Põldroos18.30 Marc O’Polo19.00 High Classics, stillist Aldo Järvsoo22.00 Natalija Jansone galaetendus (sissepääs kutsetega!)Laupäev, 7. oktoober

13.00 ja 16.00 Young Dreamer’s Diary14.00 ja 17.00 City Glam14.30 ja 17.30 Marc O’Polo15.00 ja 18.00 High ClassicsPühapäev, 8. oktoober

13.00 Young Dreamer’s Diary14.00 City Glam14.30 Marc O’Polo15.00 High ClassicsFIBITi moeetendusi juhib Maarja-Liis Ilus

Autor: Mervi Lill

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700