Autor: Raamatupidaja.ee • 27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Lia Hussar

Kesma olen?

Omaerialal olen tegutsenud 20 aastat, sellest pearaamatupidajanaavalikus sektoris 15 aastat.

Minutugevusi või ka nõrkusi peaksid aga hindama kolleegid- ise tean, et igal hetkel olen püüdnud anda endast parima.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Ükskiinimene ei saa olla edukas, kui ta teeb tööd, mis talle eimeeldi. Minule oma töö meeldib ja leian sellest alatienam, kui lihtsalt töö nö. kohustuslik osa. Onheameel, et saan tunda end vajalikuna. Positiivsust lisab ka mõte:kui võimalikud asjad tehtud saavad, siis tuleb asuda võimatutekallale!

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Lõpuks on kõik needasjad odavad, mida raha eest saab. Suuna minu elule annavad sellepõhiväärtused: armastus, perekond,ühtekuuluvustunne. Jagades end lähedastega, suurenevadrõõmud ja väheneb kurbus. Oluline on väärtustadahetki, mis on nüüd ja praegu.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et...

Igalõke kustub kord, kui sinna halge ei lisata... Seetõttupean vajalikuks ja soovitan teistelegi aeg-ajalt osaleda koolitustel,jagada kogemusi, õnnestumisi ja ka ebaõnnestumisi.Ebaõnnestumised on meie parimad õpetajad, neid ei tasukarta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700