Autor: Raamatupidaja.ee • 27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastab Anne Nuut

Kesma olen?

K

õrghariduseraamatupidamise erialal omandasin Tallinna PolütehnilisesInstituudis. Raamatupidamise ja kõige sellega seonduvaga olentegelenud instituudi lõpetamisest alates. 7 viimast aastatolen olnud ka audiitor.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidajatessesuhtun suure austusega. Töö, mida raamatupidajad teevad,võib tunduda nii mõnelegi rutiinse ja igavana.Raamatupidaja elukutse esindajana arvan aga, et ka meie tööson päris palju loomingulisust ja töö ise on muutunudhuvitavaks.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Väärtustanoptimistlikku ellusuhtumist ja ei kannata virisemist. Meeldivadkoostöövalmid inimesed ja nende tahe midagi asjalikku kordasaata. Olen alati olnud veendumusel, et heaga saavutab rohkem kuiõeluse ja kadedusega.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et...

Elamemuutuste ajal ning alati leiab igaüks neist muudatustest midagika enesele vajalikku. Vahel on aga konverentsil kuuldud teaveselline, et raamatupidajal tekib vajadus probleemi sügavutiuurida. Ka kordamine on tarkuse ema.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700