Raamatupidaja.ee  • 27. september 2006
Jaga lugu:

Vastab Anne Nuut

Kesma olen?

K

õrghariduseraamatupidamise erialal omandasin Tallinna PolütehnilisesInstituudis. Raamatupidamise ja kõige sellega seonduvaga olentegelenud instituudi lõpetamisest alates. 7 viimast aastatolen olnud ka audiitor.

Midatähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidajatessesuhtun suure austusega. Töö, mida raamatupidajad teevad,võib tunduda nii mõnelegi rutiinse ja igavana.Raamatupidaja elukutse esindajana arvan aga, et ka meie tööson päris palju loomingulisust ja töö ise on muutunudhuvitavaks.

Millisedon need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Väärtustanoptimistlikku ellusuhtumist ja ei kannata virisemist. Meeldivadkoostöövalmid inimesed ja nende tahe midagi asjalikku kordasaata. Olen alati olnud veendumusel, et heaga saavutab rohkem kuiõeluse ja kadedusega.

Sinule,hea konverentsil osaleja, tahan öelda et...

Elamemuutuste ajal ning alati leiab igaüks neist muudatustest midagika enesele vajalikku. Vahel on aga konverentsil kuuldud teaveselline, et raamatupidajal tekib vajadus probleemi sügavutiuurida. Ka kordamine on tarkuse ema.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt