Jaga lugu:

50 aastat raamatupidamisharidust Mõdrikul

Vilistlaste kokkutulek 7. oktoobril.

Täpsemat teavetürituste kohta leiate ajakirjandusest ja kooli koduleheküljeltseptembris.

www.lvkkk.ee

Kava

5. oktoobril toimuvadüritused oma kooli üliõpilastele, mille raamestoimub raamatupidamise alane konverents ning avalikud loengud.Konverentsi peaesineja on professor Jaan Alver TTÜMajandusinstituudist. Ettekanne on raamatupidamise ajaloost jaeetikast.

6.oktoobril ootame küllatulevasi üliõpilaskandidaate, tööandjaid ningkoostööpartnereid. Avatud on teematoad õppesuundadekaupa.

Seosesraamatupidamise alase teematoa sisustamisega on koolil palve kõigile,kellel on kas annetada või laenutada vanaaegseidkontoritarbeid ja -tehnikat. Tuleme ise järele. Vanavarastandke palun teada raamatupidamise õppesuuna juhile SiiriLutsule.

Tel.: 329 5957;siiri@modriku.edu.ee

7. oktoobril ootameendiseid töötajaid ja vilistlasi.

12.00- 13.00 Kogunemine.Päev jätkub ajaloolise ülevaatega, sõnavõttudeganing muusikaliste vahepaladega.16.00 vilistlaste õhtu.

Kooliajaloost

Hariduse andmist Mõdrikulalustati tulevaste teadlike perenaiste koolitamisega

1. jaanuaril 1927.aastal. Mõdriku Kodumajanduskool töötas 1945.aastani, seejärel valmistati ette põllubrigadire,zootehnikuid ja agronoome. 1957. a alustati raamatupidajateõpetamist, seda tehakse tänaseni. Aastatel 1986–1994valmistati ette põhihariduse baasil infotehnoloogiaspetsialiste. 1998. aastal alustati ärijuhtide ettevalmistamist,sama aastani võeti kooli õppima nii põhi- kui kakeskharidusega noori. Alates 1. septembrist 1999 toimus vastuvõttkeskharidusega õppijatele, kel oli võimalik omandadakutsekesk- või rakenduskõrgharidus, olenevalt erialastja soovist, kas päevases või kaugeõppe vormis.

Lääne-VirumaaKutsekõrgkool moodustati 2001. aastal kahe kooli – MõdrikuPõllumajandustehnikumi ja Rakvere Pedagoogikakooli baasil.

Lääne-VirumaaKutsekõrgkool on Lääne-Virumaal kutsekeskharidust,rakenduskõrgharidust ning täiskasvanute täiend- jaümberõpet pakkuv, Haridus- ja Teadusministeeriumihaldusalas tegutsev riiklik kutseõppeasutus. Kool juhindub omategevuses põhimäärusest, rakenduskõrghariduseja kutseõppeasutuse seadusest ja kõrgharidusstandardist. Koolis on kuus õppesuunda:

Meeleolukaid kohtumisijuubeliüritustel!

Siiri Luts

Lääne-Virumaa KutsekõrgkoolRaamatupidamise õppesuuna juht

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt