24. juuli 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noppeid Taagepera Lossis toimunud suveklubi tagasiside lehtedelt

Siit saad lugeda noppeid tagasisidelehtedest:

Kuna olin puhkusel ja pea puhkuseplaane täis, siis kohale jõudes oli esimene ehmatus järgmine - kuidas nii palju nii kiiresti jõuab teha? Aga tegelikkus näitas, et jõuab ikka küll. Programmi mitmekesisus pakkus kõigile midagi. meeldis, et naised olid nii teokad ja kõigist üritustest võtsid aktiivselt osa. Tavaliselt kipuvad raamatupidajad olema passiivsed. Koht oli väga ilus. Majutuse ja toitlustusega võis igati rahule jääda. Tore, et olid organiseeritud kohvipoisid, kellelt võis iga hetk värsket kohvi saada. Sellises kohas on lausa lust puhata. Loodan järgmisteks suvepäevadeks sama ilusat kohta. Kogu üritus oligi üdini positiivne ja pakkus 2 päeva meeldivat vaheldust igapäevarutiinile. Inimesed olid sõbralikud ja rõõmsameelsed. Koht oli suurepärane. Pakkus tõelist lõõgatust. Puhata sai linna mürast. Toitlustus oli hea, kõhu sai täis ja tuju heaks. Rahule jäin väga.Huvitav kohtumine oma lapsepõlve radadega,olen lapseeas palju aega selles lossis veetnud,kuna seal töötas mu sõbranna ema. Rahulolu sellega seonduvas oli maksimaalne. Kuna mina ei olnud sellisest kohast varem kuulnud midagi, siis oli väga huvitav leida midagi uut. Aitäh toreda ürituse eest! 2 päeva täielikku “maandust” kulus küll väga ära. Programm oli ootustest paremToimumise koht oli võrratult kena ning päris kerge oli sinna sõita. Majutus ja toitlustus olid tasemel. Looduses ürituse kohta oli ajarütm mõnus.Meeldivalt ja üllatuslikult palju sai kingitusi. Tänan! See oli parim, et isiklikult ei kohanud kordagi ühtki pahatujulist - kogu õhkkond oli ikkagi väga positiivse olekuga, mis tegelt jätabki parima mälestuse . Ja veelkord see, et ei olnud "tühja õhuga" aega programmis. Kõige rohkem meeldis kohtumine Arne Lauriga :) Koht oli ideaalselt valitud, kaugel kodukohast, et ennast välja lülitada. Loodan et tuleb veel kaunite eesti mõisate külastusi Minu arust on Teil kõik alati nii paigas ja hästi organiseeritud, et isegi ei olnud aega muude asjade peale mõeldagi. See oli just vahva et oli 2 päeva ja said ennast täiesti välja lülitada töö asjadest. Ja said inimeste suhelda kellel kõigil on sama eriala ja samad mured ja rõõmud. Aeg oli ka hea sest eks enamustel ju aastaaruanded valmis ja selline lõõgastav "puhkus" kulus meile kõigile ära..

Autor: Ivica Mägi

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700