Autor: Raamatupidaja.ee • 12. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus sisekord!

VÄGA TÄHTIS TEADAANNE KÕIGILE TÖÖTAJATELE

Asutuse sisekord: kehtib alates aprillist 2006

Nõuded riietusele:

On soovitav käia riides vastavalt sissetulekutele. Kui teid nähakse kandmasPrada kingi ja Gucci käekotti, siis järelikult olete rahaliselt heal järjelja ei vaja palgatõusu. Kui te riietute tagasihoidlikult, peate õppima,kuidas oma raha paremini kasutada, et saaksite endale lubada paremaidriideid- järelikult ei vaja te palgatõusu. Kui te riietute täpselt õigesti,olete te just seda väärt, mis teil on ning ei vaja samuti palgatõusu

Haiguspäevad

Edaspidi ei ole töövõimetusleht mingi tõend teie haiguse kohta- kui jaksatearsti juurde minna, jaksate ka tööle tulla

Ekstra vabad päevad aasta jooksul

Igal töötajal on aastas 104 ekstra vaba päeva - neid nimetatakse laupäev japühapäev.

Vabad päevad seoses matustega

Matused ei ole põhjus töölt puudumiseks. Surnud sõbra, sugulase võitöökaaslase heaks ei saa te midagi teha. Kui üritusest osavõtt onabsoluutselt vajalik, tuleks see korraldada hilisel pealelõunal. Me lubameteil vastutasuks tööl olla lõunavaheajal ja lahkuda õhtul 1 tund varem.

Tualettruumi kasutamine

Liiga palju aega tööpäevast veedetakse tualetis. Nüüdsest on kabiinisviibimise piirajaks 3 minutit. Pärast 3 minutit hakkab tööle alarm,tualettpaberirull lukustub, kabiini uks avaneb iseenesest ja teidpildistatakse. Pärast teist eksimust pannakse teie foto üles stendilerubriiki krooniline töödistsipliini rikkuja. Igaüks, kes sellel fotolmuigab, saadetakse kohustuslikus korras psühholoogi vastuvõtule- endakulul, muidugi.

Lõunavaheaeg

Täname teid lojaalsuse eest meie asutusele. Selleks me siin olemegi, etpakkuda teile igapäevaselt postiivseid tööalaseid elamusi.Sestap, kui teil on küsimusi, kommentaare, kahtlusi, kaebusi,frustratsiooni, ärritust, süüdistusi, avaldusi, sisekaemuslikkemõtteavaldusi, jahmatust- palun suunake see kõik mujale!

Juhtkond

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700