Autor: Villu Zirnask • 22. detsember 2023

Audiitorfirmade TOPi esikoht läks jagamisele - tilluke perefirma võtab võimsalt mõõtu gigandiga

TOPi esikümnest koguni kaheksa on vähem kui kümne töötajaga audiitorfirmad ja selles pole midagi imelikku, sest enamus Eesti audiitorfirmadest ongi väikesed, kinnitab Äripäeva Infopank, kes pingeridu koostab.
AS PricewaterhouseCoopers juhatuse liige Ago Vilu
Foto: RAIGO PAJULA

Teist aastat järjest on Äripäeva Infopanga koostatud audiitorfirmade TOPi tipus I.S.Audiitorteenuste OÜ. Nelja töötajaga perefirma jagas nüüd esikohta Eesti turu gigandiga, 220 töötajaga AS PricewaterhouseCoopersiga (PwC).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700