Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 27. veebruar 2023

Gasellid 2023 | Raamatupidamisbüroo Klaar.me tegi kõige võimsama hüppe

Liis Laanesaar, raamatupidamisbüroo Klaar.me tegevjuht ja äriarendusjuht ütleb, et ettevõtte kiire kasvu taga on suures plaanis kolm strateegilist võimaldajat.
Klaar.me tegevjuht ja äriarendusjuht Liis Laanesaar

Äripäev reastas Eesti kõige kiiremini kasvavad Eesti ettevõtted. Noppisime edetabelist välja raamatupidamise valdkonna ettevõtted, kes kasvatasid oma käivet ja kasumit vähemalt 50% viimastel aastatel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700