Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 25. veebruar 2022

Raamatupidamisettevõtete TOP: suurim maksuvõlg pea 207 000 eurot

Maksuametile võlgu jäänud ettevõtete edetabelist leiab 4717 ettevõtet jaanuari lõpu seisuga. Neist suurima võlg ületab 10 miljonit eurot ja viimase 600 võlg jääb alla 2000 euro. Vaatame, kes raamatupidamisettevõtetest on maksuvõlglaste nimekirjas.
Foto: Pixabay

Äripäev avaldas Eesti maksuvõlaga ettevõtete täieliku nimekirja. Andmed pärinevad maksuametist ja on jaanuari lõpu seisuga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700