Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 1. veebruar 2022

TOP: Edukamad 25-aastased Eesti ettevõtted, nende hulgas 10 raamatupidamisbürood

Oli aasta 1997, kui need 1313 ettevõtted oma tegevust alustasid. Nad on jätkuvalt rivis ja Äripäeva Infopanga andmetel ka kõige edukamad ettevõtted, kes on 25 aastat Eesti ettevõtlusturul rassinud. Kes on edukad maraton-ettevõtted raamatupidamisturul?
Foto: Pixabay

Raamatupidamisteenuse turul on 10 maraton-ettevõtet, kes alustasid 1997.aastal, on tänasesse päeva välja jõudnud ning on oma valdkonna ettevõtetest ka peajagu edukamad. Edukust näitab selles TOP-is müügitulu (2020. aastal).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700