Autor: infopank.ee • 10. aprill 2024

TEST: Kui hea on sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult?

Raamatupidajad teavad, et ettevõtte finantsstabiilsuse üks võtme teemasid on läbimõeldud krediidipoliitika. See mõjutab otseselt rahavooge ja kasumlikkust ning on ettevõtte jaoks kriitiliselt oluline küsimus. Selge ja toimiv krediidipoliitika ennetab maksujamasid ja maksu riske, parandadab klientide maksekäitumist ning annab eelise konkurentide ees.

See interaktiivne test aitab sul leida ettevõtte nõrgad kohad ja saad ka soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700