Autor: Lauri Leet • 19. veebruar 2024

Riik tahab lisaks OÜtamise piiramisele jõuda ka firmaautodeni

Kuula saadet, kus rahandusminister rääkis OÜtamise piiramist ning soovist süsteemi korrastades vaadata üle ka firmaautode kasutamine. Teravaid küsimusi küsis saatejuht Lauri Leet.
Foto: Liis Treimann

Ministri sõnul on üks levinud arusaam, mida näitavad ka numbrid, et autode kasutamine on suhteliselt vabalt tõlgendatav ettevõtluskuluna ja ettevõtetes kipuvad ka olema luksulikumad ja suuremad autod. „See võiks olla üks koht, millega koostöös mootorsõidukimaksuga tegeleda,“ sõnastas minister. „Aga detaile me alles paneme paika,“ rõhutas minister.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700