Autor: Eget Velleste • 8. jaanuar 2024

Seaduste muudatused alanud aastal: kõik, mida ettevõtja peab teadma

2024. aasta alguses muutus ligi 300 seadust. Millised neist omavad kaalukat mõju ettevõtjatele, võtsime arutada saates „Äripäeva fookuses“.
Selle aasta alguses kehtima hakanud maksumuudatuste kohta ütleb Marko Udras kaubandus- ja tööstuskojast, et kitsalt ainult käibemaksu tõus ettevõtjaid valusalt ei löö, kuid kõik muudatused kokku teevad seda küll.
Foto: Liis Treimann

Olulisemaid maksumuudatusi selgitas rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika osakonna juhataja Raoul Lättemäe. Tänavuste maksumuudatuste kõrval nentis ta, et Eesti maksusüsteemis on aeg ümberkorraldusteks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700