Autorid: Meelis Mandel, Laura Saks • 15. november 2023

Firmade sarihülgajad võetakse pihtide vahele

Justiitsministeerium on pakkunud välja kaks lahendust, kuidas firmade sarihülgajaid saaks tulevikus pihtide vahele võtta.
Firmade sarihülgajad võivad saada ka majandustegevuse keelu.
Foto: Liis Treimann

Justiitsministeeriumi kohturegistrite talituse juhataja Margit Veskimäe rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et viimastel aastatel on hoogustunud probleem, et asutatakse firmasid, kuid jäetakse kohustused riigi ja partnerite ees täitmata. Kui majandusaasta aruannet firma ei esita, siis kustutatakse äriühing. Seejärel asutatakse aga uus ühing.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700