Autor: Gregor Alaküla • 26. oktoober 2023

Suurem osa ettevõtteid eksib andmekaitsereeglite vastu

Sadades miljonites andmekaitsereeglite rikkumise eest trahvi saanud WhatsAppi kaasusest võib järeldada seda, et kogu turg, sealhulgas ka paljud Eesti ettevõtted, eksivad reeglite vastu, rääkis Triniti advokaat Maarja Lehemets.
Andmekaitses põhjustavad Eesti ettevõtjatele enim muresid valvekaamerad, küpsised ja terviseandmed
Foto: Panthermedia/Scanpix

Lehemetsa sõnul täpsustas kohtuotsus nõudeid privaatsuspoliitikale, mistõttu joonistub välja suur lahknevus nõutava ja tegeliku turuolukorra vahel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700