16. oktoober 2023

„Mõistlikum on maksustada vähe, aga paljusid, mitte palju, aga väheseid.“

Nii ütleb maksuteabevara koostööpartneri KPMG maksuteenuste juht Joel Zernask, kes koos maksunõustaja Einar Rosinaga arutleb riigi praeguste maksuplaanide üle ja annab oma hinnangu, milline muudatus on mõttekas ja millise võiks kõrvale lükata.
Äripäeva maksuteabevara koostööpartneri KPMG maksuteenuste juht Joel Zernask ja maksunõustaja Einar Rosin.
Foto: Andres Laanem

Jutuks tuleb ka see, kas mõnda maksu võiks hoopis alandada. Saad teada, mis nähtused on maksuauk ja spillover. Uute maksude käivitamisel söövad administreerimiskulud saatekülaliste sõnul aga algul suure osa laekuvast summast lihtsalt ära.

Küsib Äripäeva teabevara juht Heidi Saar.

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700