Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 26. juuni 2023

Tehisintellekt on masin, ära usalda seda pimesi

Saates „Digitark äri” räägime digitehnoloogiate turvalisusest, sh andmekaitsest ja tehisintellektiga seotud kriitilistest riskidest.
Fotol vasakult: Liisu Lell, Reigo Hein, Mare Timian, Andre Tättar ja Anneli Võsu.
Foto: Andres Laanem

Kuna tehisintellekti abiga saab paljusid töid teha mitu korda tõhusamalt, on see majanduslikus mõttes vägagi kasulik töövahend. Samas tuleb arvestada, et AI-tehnoloogiate kasutamine on seotud tõsiste ohtude ja riskidega.

Saates anname nõu, kuidas näiteks tagada andmete turvalisus ja privaatsus AI-rakendustes, kui ChatGPT integreeritakse ettevõtte tarkvaraga, kus on tundlik informatsioon. Kasutades tehisintellekti tuleb kindlasti arvestada ka andmekaitse- ja privaatsusnõuetega.

Saatekülalised on tehnoloogiaettevõtte AccoSuite esindajad Anneli Võsu ja Liisu Lell ning tehnoloogia iduettevõtte Klaus esindajad Andre Tättar ja Reigo Hein.

Saadet juhib raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian.

Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas majandustarkvara abil kulusid vähendada kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!

Kuula saadet siit:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700