Autor: Gregor Alaküla • 23. mai 2023

Koostööpartnerite valikul pea silmas neid punaseid lipukesi

Räägime ettevõtete finantsandmetest ja sellest, kuidas nende abil paremaid äriotsuseid teha.
Creditinfo Eesti tegevjuht Elari Tammenurm (vasakul), nõustamisbüroo Grant Thorntoni partner ja audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper (paremal) ning Grant Thornton Balticu tugiüksuse juht Diana Varik (keskel)
Foto: Kerli Nõmm

Juttu tuleb sellest, kuidas äriinfoportaalides ning internetis vabalt kättesaadava info abil äripartnerite tausta kontrollida ja mis võiks olla hoiatavateks punasteks lipukesteks ärisuhted katkestada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700