Autor: Sigrid Kõiv • 19. jaanuar 2023

Audiitorid: inimeste aeg muutub järjest kallimaks

Äripäeva TOPi saate teemaks on seekord audiitorite TOP. Stuudios on PricewaterhouseCoopersi juhatuse liige Eva Jansen-Diener ning KPMG audititeenuste juht Indrek Alliksaar.
PricewaterhouseCoopersi juhatuse liige Eva Jansen-Diener ning KPMG audititeenuste juht Indrek Alliksaar

Eva Jansen-Dieneri hinnangul on uued regulatsioonid, näiteks ESG, tekitanud ka vajaduse uute teenuste järele. „Praegu toodetakse tuhandeid lehekülgi standardeid, mille alusel avaliku huvi all olevad ettevõtted, suurettevõtted ja ühel hetkel kõik ettevõtted peavad hakkama tootma jätkusuutlikkuse aruandeid ning audiitorid peavad neid auditeerima,“ ütleb Jansen-Diener. Seejuures on teenuse osutamise tõhususe kasvatamine ülioluline ja selleks võetakse kasutusele järjest uuemaid tehnoloogilisi lahendusi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700