Autor: Paavo Siimann • 26. august 2022

Tööandjal on 1. augustist ka kohustus töötajat harida

Heli Raidve, Paavo Siimann ja Seili Suder.
Foto: Andras Kralla
Tööandjale lisandus 1. augustist jõustunud töölepinguseaduse muudatustega mitmeid uusi ülesandeid, mida töölepingut sõlmides on kohustus töötajale selgitada

"Finantsuudised fookuses" saates antakse praktilisi näpunäiteid, kuidas tööandja peaks seadusemuudatusi praktikas rakendama ja kuidas neid punkte töölepingus kajastama. Tööandjatele on näiteks maksudest teavitamise kohustus tekitanud kõige enam küsimusi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700