Autor: Rivo Sarapik • 7. mai 2022

MTA endine juht Marek Helm sai Nortalis kalli õppetunni

Saates on külas hinnatud tippjuht ja parima juhi konkursil esikolmikusse jõudnud, varasem pikaaegne maksu-tolliameti juht ja viimased viis aastat Lähis-Idas Nortalis töötanud Marek Helm. Aprillist võttis ta üle mööblitootja Standard tüürimise.

Saatest selgub, miks ta Enn Veskimägi pakkumise vastu võttis, mis seisus mainekas Eesti mööblitööstus on ja mis on tema eesmärgid ning plaanid ettevõttes. Juttu tuleb ka Lähis-Ida ärist saadud õppetundidest ja mida ta taipas esimest korda erasektoris töötades. Riigisektoris töötades ma ei teadnud seda, räägib ta saates.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700