Autor: Martin Järv • 14. detsember 2021

Kuidas seaduslikult vähem makse maksta?

Mitte ükski seadus ei käsi maksumaksjal maksta võimalikult palju, vaid nii palju, kui seaduses on ette nähtud, räägib Äripäeva Akadeemia käibemaksukoolitaja Tõnis Elling.
Äripäeva Akadeemia käibemaksukoolitaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim

Rubriigis tuleb jutuks kuidas seaduslikult vähem makse maksta, millised on peamised riskid ja vead käibemaksu maksmisel ning kuidas kaitsta ennast olukorras, kus töö on ära tehtud, klient on maksmata jätnud aga riigile tuleb käibemaksu ikka tasuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700