Autor: Eve Noormägi • 29. november 2021

Ettevõtte omaniku surm ei pea tähendama ettevõtte surma

Vandeadvokaadid Aldo Vassar ja Keijo Lindeberg advokaadibüroost LINDEBERG.
Foto: Andres Laanem
„Teabevara tund“ keskendub seekord pärimisele. Räägime sellest, kuidas tagada ettevõtte tegevuse jätkumine omaniku surma või ka pikaajalise töövõimetuse korral. Samuti uurime, kuidas toimida, et inimese haigus või surm ei viiks ettevõtet pankrotti ega kaotaks ära krüptovara.

Saatekülalisteks on vandeadvokaadid Aldo Vassar ja Keijo Lindeberg advokaadibüroost LINDEBERG. Saadet juhib Äripäeva teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700