Autor: Gregor Alaküla • 12. oktoober 2021

Põhitõed, mis aitavad nutikalt eelarvestada

Vasakul arvestusekspert Kaido Vetevoog ja paremal nõustamisbüroo Grant Thornton IT lahenduste ekspert Vladimir Rüntü.
Eelarvestamise periood on algamas, mistõttu räägime saates "Kasvukursil" ärianalüütika teemadel. Arutleme omahinna arvestuse ja eelarve jälgimise üle, ning uurime, milliseid trendid praegu selles maailmas valitsevad.

Käime koos saatekülalistega läbi ka arvestusvaldkonna tähtsamad mõisted, et aru saada, mis on paremate juhtimisotsuste tegemise aluseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700