Autor: Meelis Mandel • 18. jaanuar 2021

Kaks konkreetset maksualast soovitust uuele valitsusele

Ernst & Young Baltic ASi partner Ranno Tingas
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Konsultatsioonifirma Ernst & Young Eesti maksuosakonna partner Ranno Tingas andis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis uuele valitsusele kaks konkreetset maksualast soovitust, millest üks puudutab kodukontoriga seotud kulude maksustamist.

Veel tuli Tingasega juttu investeerimistulu maksustamise muudatustest, aga ka viimastel kuudel lahti läinud ettevõtete ostubuumist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700