Autor: Raamatupidaja.ee • 27. veebruar 2020

Ettevõtetel on digiküpsuse vallas palju arenguruumi

Mis asi on digiküpsus ning kuidas see ettevõtet aitab? Sellele küsimusele otsitakse seekordses saates vastust.

Otsida aitavad Tallinna Ülikooli dotsent Kai Pata, andme- ja analüüsiprojektidega tegeleva osaühingu Datafruit juht Kristian Allikmaa ning nõustamisfirma Grant Thornton Baltic digiteenuste juht Vladimir Rüntü. Vestlust juhib Karl-Eduard Salumäe.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700