Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 12. oktoober 2023

Teksti muutmine Exceli funktsiooni abil

Enamik meist on ilmselt olnud olukorras, kus Excelisse toodud andmetesse on sattunud muudest süsteemidest impordituna mingisugused üleliigsed tähemärgid, mida seal ei peaks olema. Exceli funktsiooniga SUBSTITUTE saab lahtri tekstis vajalikke muudatusi teha.
Exceli/VBA arendaja, koolitaja Uno Kõrsmaa selgitab, kuidas saab Exceli funktsiooni abil teksti muuta.

Olgu meil siis üks tööleht, kus ühte või mitmesse veergu on sattunud sõnade lõppu näiteks hüüumärk.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700