Autor: Äripäev • 12. jaanuar 2024

Maksupesu tuleb pesta võimalikult avalikult

Ettevõtja Armin Karu riigile tagastatud 20 miljonit eurot juhib tähelepanu sellele, et maksuasjad ei peaks Eesti riigis olema nii salajased nagu praegu, ka ei tohiks iga maksuvõlglast eos petturiks pidada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700