5. august 2014
Jaga lugu:

CM: Reis Aasiasse - kaugele, ent lähemale

Tänapäeval  ei ole puhkus enam luksus, vaid  tervisliku eluviisi lahutamatu osa. Reisid Aasia riikidesse, kus kultuur ja kliima on väga erinevad, on üks tõhusamaid viise kauakestvaid emotsioone ja elamusi hankida.

Puhkus on vajalik töö- ja elujõu taastamiseks, nii keha kui aju värskendamiseks. Puhkus mõjutab positiivselt meie väljanägemist ja enesetunnet. Vaata oma puhkuselt naasvaid säravaid kolleege… 

Küsimusele, milline on parim puhkus, on vastuseid kindlasti sama palju kui on inimesi. Teadjate levinud soovitus on vahetada keskkonda, teha ja kogeda midagi tavapärasest erinevat.  Viibida väljas keset ilusat loodust on samuti  levinud viis emotsionaalselt puhata.Puhkuse positiivset mõju pikendavad mälestused hästi veedetud puhkusest. Mida erilisemad on  keskkond, olukorrad  ja tegevused puhkuse ajal, seda kestvamad ka mälestused.  Reisimälestused on tihti need, mis muljetades, pilte vaadates või lihtsalt meenutades ka elu lõpuni kestavad.  Reisilt kaasatoodud igapäevases kasutuses olevad esemed, olgu see siis tass või vaip, aitavad mälestusi ja nendega koos puhkuse mõju pikendada.IndiaSiin peaks iga inimene elu jooksul vähemalt korra ära käima. Kui sa seda lubad,  siis siin loksuvad paika  kõik su eluväärtused,  muutuvad senised hinnangud oma elule ja elule üldse. India pisik on aga väga nakkav. Paljud , kes korra on siin käinud,  pöörduvad siia tagasi –sest Indial on lihtsalt nii palju sulle õpetada. India on ka väga suur ja väga mitmekesise looduse ja kultuuriga ning suudab pakkuda väga mitmekesiseid reisimarsruute ja  ajaveetmisvõimalusi.

Hiina

Uue aja superriik, siin tunnetad iga oma meele ja rakuga, mis tähendab tegelikult suurus ja kiirus. Ettekujutus riisikübarates ja jalgratastel hiinlastest langeb põrmu, sest tänapäevane hiinlane on väga moodne ja suurejooneline nii nagu ka sealne infrastruktuur ja arhitektuur.  Edasipüüdlik ja auahne hiinlane tahab kõike kohe ja praegu ning see kõik peab olema kõige-kõigem…. Kui aga pinna alt kaevata, leiab siit-sealt erakordselt huvitavaid kultuurikihte, mis on ladestunud viimase viie tuhande aasta jooksul. Ja jällegi, tegemist on tohutult suure riigiga, mis pakub midagi igale maitsele. Seda ka sõna otseses mõttes, ja eriti hiina köögi austajatele.

http://www.holidays.ee/india/

Nepal

See väike riik pakub rikkalikke väljakutseid eeskätt matkahuvilistele, aga mitte ainult. Kui sättida sõit oktoobrisse-novembrisse, mil ilmad selged, siis oleks lihtsalt patt fotovarustus koju jätta. Ka inimesed on siin eriti sõbralikud ja avalad. Oleks vahva koos nendega pühitseda mõnda paljudest värvikatest kohalikest pühadest.Et kõike seda nautida ja puhkuse ajal ka puhata,  võib lasta reisi korralduslik pool enda eest ära teha professionaalidel . Estonian Holidaysil on hetkel pakkumisel ka paar rühmareisi , oktoobris  Hiina ja märtsis  Indiasse. Rühmad on väiksed ja kaasas eestikeelne reisijuht.  Ootame teid  elu avastusretkedele!  Vaata pakkumisi siit:  http://www.holidays.ee/hiina/

 

  

Autor: Anne Hermlin, Tuuli Seinberg

RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt