Autor: Jaan Martin Raik • 4. märts 2021

Uus pank Eesti investorile maksude edasilükkamist ei võimalda

Revolut pank hetkel veel investorile maksude edasilükkamist ei võimalda.
Foto: Judita Grigelytė
Globaalne finantsplatvorm Revolut alustas Eestis tegevust eelmisel nädalal ning on investoritele tekitanud küsimusi, kas kontot saab deklareerida investeerimiskontona.

Revolut pakub oma teenuseid erinevate kehade alt, mis tegutsevad eriõiguste ja litsentsidega. Äpis tegutsev investor kasutab Revolut Payment üksust erinevateks toiminguteks, kuid tegemist on e-raha kontoga ning ei sobi investeerimiskonto parameetrite hulka. Kauplemise ja investeerimise toodetega tegeleb Revolut Trading, mis paikneb Londonis ning tehingute tegemisel kehtivad Suurbritannia seadused.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700