Autor: Maris Lauri • 6. detsember 2021

Maris Lauri: võtame petturitest ettevõtjad pihtide vahele, vajadusel karmilt

Foto: Andras Kralla
Äriregistri seaduseelnõu, mis peagi riigikokku jõuab, pakub lahendusi, mis võimaldavad ettevõtte taustast paremini ülevaadet saada ja petuplaanid läbi näha, kirjutab justiitsminister Maris Lauri (Reformierakond).

Ettevõtja teab, et ettevõtlus on seotud riskidega. Neid on väga erinevaid, kuid mõned neist on ülimalt ärritavad, kuna nende maandamine on keeruline. Üheks neist kokkupuutumine võimalike petturitest ettevõtjatega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700