Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 19. august 2021

Arvamus: Äriregister ja sada häda sellega

Majandusaasta aruannete esitamise arutelu raamatupidajatega said hoo sisse justiitsministeeriumi juulikuisest kurvast nentimisest pressiteates, et vaid 53% ettevõtetest esitas majandusaasta aruande tähtaegselt. See tähendas, et 250 000-st juriidilisest isikust esitas 30. juuniks majandusaasta aruande vaid veidi üle 130 000.
Merike Laur, raamatupidaja ja vandeaudiitor

Raamatupidaja ja vandeaudiitor Merike Laur reageeris suvisele üleskutsele raamatupidajatele seoses erinevate hädadega majandusaasta aruannete esitamisega äriregistrile.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700