Autor: Märt-Martin Arengu • 26. mai 2020

Esiaudiitori hoiatus: praak seadusemuudatus asetab majanduse halba olukorda

Märt-Martin Arengu.
Foto: Meeli Küttim
Aastaaruannete esitamise tähtaega edasi lükkava seadusemuudatuse jõustumisel võivad tagajärgedeks olla kasvav usaldamatus ettevõtluses ning täpse ja kriisiolukorras vältimatult vajaliku info puudulikkus, kirjutab audiitorkogu president Märt-Martin Arengu.

Koroonaviiruse põhjustatud eriolukorras on muutused ja kiire kohanemine olnud vältimatud, kuid kahtlemata vajalikud. Olukorra uudsuse tõttu püütakse olla tolerantsed, kuid kahjuks ei saa põhjalikult kaalumata langetada otsuseid kõigis valdkondades.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700