Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 7. oktoober 2021

Raamatupidamise Praktik, oktoober 2021

Raamatupidamine kui ettevõtte 3D mudel

Sügishooaeg on ülimalt tempokalt käima läinud. Lootsin küll salamisi, et aeglasem ja tüünem elu, mis globaalse pandeemia tõttu eluõiguse sai, kestab ja kestab veel, aga võta näpust – majandusel on omad reeglid ja vajadused ning kiirus on tagasi. Jääb vaid soovida, et uues rütmis kiirustame õigete asjade pärast ja oskame ka aega maha võtta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700