Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 17. mai 2021

Raamatupidamise Praktik, mai 2021

Las jääda kõik mis kriisis hea

Maikuu on koos soojemate ilmadega toonud ka teatava vabanemise meie ühiskonda. Praeguste prognooside kohaselt on koroonaviirus taandumas, piirangud tasapisi vähenemas ning võimalus naasta tavapärase elu juurde tundub iga päevaga aina suurem.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700